Montsaintmichel.nl

Welkom op Montsaintmichel.nl
Het online magazine over de wereldberoemde abdij gelegen aan de baai van Mont Saint Michel, een van de betoverendste bezienswaardigheden in Frankrijk.

Informatief


Zeker bekijken en doen

Overnachten

Handig om te weten

Omgeving van Mont St. Michel

Vakantiehuisje huren

In de omgeving van de Mont Saint Michel zijn tal van vakantiehuizen te huren. Zowel bij particulieren als op parken is er de mogelijkheid tot een verblijf in vakantiehuizen in Normandië of Bretagne. Een langere verblijf is zo geen enkel probleem.

Vakantiehuizen

Voor een vakantiehuis, appartement of bungalow kunt u prima in Bretagne? terecht. Er is keuze te over in dit populaire deel van Frankrijk van eenvoudige bretonse huisjes tot luxe vakantievilla's met alles erop en eraan. Zoals gezegd is Bretagne een geliefd vakantiegebied met als topattractie de Mont Saint Michel. Maar ook bijzondere stadjes als Dinan en Saint-Malo zijn een bezoek zeker waard. Deze regio en het schiereiland aan de Franse westkust worden dan ook jaarlijks goed bezocht door toeristen. De regio Bretagne bestaat uit de departementen: Côtes-d'Armor, Finistère, Ille-et-Vilaine en Morbihan. De totale lengte van de fraaie Bretonse kust bedraagt ongeveer 3.000 km. Het zal u niet verbazen dat de kust vaak favoriet is als het om de vakantiehuisjes gaat. U vindt hier grillige granietrotsen, spectaculaire kapen en diepe inhammen. Voor de kust liggen meer dan 300 eilanden. Het binnenland van Bretagne is heuvelachtig met veel smalle en holle wegen. Er zijn nog veel sporen te vinden van de Keltische cultuur. Proef de sfeer van het ruige bretonse landschap en bezoek de brede stranden vanuit uw eigen vakantiehuis in Bretagne. Een vakantiehuis in Bretagne vindt u gemakkelijk via onderstaande websites.

- Uw eigen woning in Frankrijk